Heia MIF og heia SIF

Snart sparker Eliteserien i gang og vi har nå to lag i regionen som skal kjempe om alt fra å holde seg og til å smykke seg med edelt metall. Hvilke lag som kan gjøre hva er det ulike meninger om. Nå har det seg sånn at Hokksund Betong samarbeider både med MIF og SIF. Vi har sesongkort både på Marienlyst Stadion og Consto Arena. Vi har ansatte som er ihuga MIF-patrioter og ihuga SIF-patrioter – og vi har noen som er glade i begge lag (+ et par som er totalt uinteressert og overhodet ikke skjønner fotball). Det samme spennet i interesse har vi nok blant kundene våre også.

Det er flere grunner til at vi er sponsorer. Vi treffer mange hyggelige folk både på sponsorsamlinger, turer og på kampene. Hokksund Betong oppnår ekstra synlighet, og over tid så har vi tro på at det er lurt. Vi har blitt kjent med nye kunder via sponsornettverket. Og ikke minst så er det hyggelig å støtte begge klubbene. Som i livet ellers tar vi del i oppturer og nedturer som røsker i både kropp og sjel.

Når det er sagt så er Hokksund Betongs offisielle holdning ganske kjedelig da vi håper begge klubbene lykkes i årets Eliteserie. Tvi tvi med sesongen!