«Hokksund Betong, det er Thomas…»

«Hokksund Betong, det er Thomas…». Det svaret har nok mange av dere hørt når dere har ringt til oss. Thomas har siden han startet hos Hokksund Betong for ca. 1,5 år siden gått en god og hard skole hos vår driftsleder Kjetil Solli. Nå er han ifølge Kjetil godkjent som logistikkansvarlig og det er absolutt ingen selvfølge for oss som veit at Kjetil sjelden slipper kontrollen før han er heeeelt sikker…

Ja, Thomas, 1,5 år for å bli «godkjent» av Kjetil, det høres veldig lenge ut?

Nei, nei, nei, det er ikke lenge i det hele tatt. Jeg trodde lenge at det aldri skulle skje, men jeg må si det er en ære å bli godkjent av Kjetil. Jeg har sett opp til han fra dag èn. Men når det er sagt så har han innimellom irritert meg veldig.

Hva har du irritert deg over?

Når han sier «Thomas, har du huska…» og jeg har ikke tall på hvor mange ganger og hvor mye av det samme han spør om gang på gang. Men når det gjelder IT og PC så er jeg bedre enn Kjetil, men det har vel med alderen å gjøre…

Hva går jobben din egentlig ut på?

Min jobb går i hovedsak ut på å sy sammen dagen med alle leveringer og bidra til at kabalen går opp på best mulig måte. Og det handler mye om å snakke med kundene og etter beste evne gjøre at de blir fornøyde. Og det vil jeg si er noe av det beste med jobben min. I tillegg til kollegaene mine selvsagt.

Hvem har lært deg mest i jobben din?

Jeg skulle gjerne ha sagt at det var Kjetil, men jeg må faktisk innrømme at det er kundene. Jeg lærer utrolig mye av å snakke med dem hver dag.

Ryktene sier at du var nære på å bli profesjonell skuespiller, hva skjedde?

Det er i og for seg sant. Jeg fikk en hovedrolle i en film som 10-åring og etter det ble jeg programleder i «Midt i smørøye» på NRK. Men «kjendisstatusen» gjorde at jeg som 13-åring ble mer opptatt av å være sammen med jenter så jeg kutta showbiz og pendling til Oslo, dessverre…

Dessverre?

Ja, det ble jo aldri til noe med noen av de jentene.

Hva er din lidenskap?

Jeg vil si samboeren min Marthe, men hun vil nok si jakt og fotball.

Vi sjekka Facebook-profilen din, og fra i sommer fant vi disse to innleggene:

  1. august: Er det noen som har et Viaplay abonnement å låne bort fra ca. 20.45 i kveld?
  2. juni: Feirer den herligste jenta på jord. Gratulerer med dagen, min kjære 

Hva kan du si?

Den først handla om at Liverpool skulle spille Champions League. Jeg endte med å kjøpe abonnementet sjøl og det var jo like greit, vi kom jo videre. Og innlegget om den herligste jenta på jord, det sier seg vel sjøl.

Du er samboer med Marthe, vil du fortsette med det?

Siden du spør, så må jeg jo svare at jeg lenge har hatt planer om å fri, så hvis du skriver det så har jeg jo ikke mer enn tida av veien siden hun sikkert også vil lese dette…

Hvis du kunne ønske deg noe ekstra i jobben din, hva er det?

Jeg skulle gjerne hatt en ekstra telefon og to sett med ører til… Men det blir nok vanskelig å innfri med det første…

Om Thomas:

  • Bodd i Sande, flytter snart til Hokksund
  • 2 barn og samboer med Marthe
  • 33 år og best uten ball
  • Glad i å prate med folk