2 nye fjes

Vi vokser og nye mennesker kommer til. Flere biler krever flere sjåfører og vi føler oss nok en gang heldige med våre nyankomne. Andreas Neverdal og Svein Haugland er begge veldig dyktige og fine typer som vi tror våre kunder vil sette pris på. Her følger en kort presentasjon.

Andreas Neverdal (24) er yngst i flokken, og bor i Vestfossen sammen med sin samboer. Han begynte hos oss 3. april og trives veldig godt med den varierte hverdagen. Tidligere har Andreas kjørt både langtransport og tippbil, så det å manøvrere skuta ser han ikke på som noe problem. Andreas er positiv, blid og lærevillig, og nyter godt av erfaringen til sine eldre kollegaer. Samtidig har ikke de litt eldre kollegaene vondt av å lære en ting eller to av Andreas heller :). På fritiden er det biler og et eldre hus med behov for omsorg som tar opp det meste av tiden.

Svein Haugland er med sine 49 år en del eldre enn Andreas. Han bor på Steinberg, men dialekten avslører at han er fra Bryne. I likhet med Andreas, begynte Svein hos oss 3. april, og trives så langt veldig godt med den nye hverdagen. Nå i starten kjører han betongbil med teleskoprenne, men skal etter hvert gå over til transportbånd. Svein er godt gift, har 4 barn og et barnebarn. Likevel finner han tid til hobbyen sin, tredreiing, og sammen med kona stiller de opp på markeder rundt omkring for å selge hjemmelagde produkter i stoff og tre.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.