3 nye fjes

Det er lite som fungerer godt uten dyktige folk. Vi har heldigvis mange av det slaget. Og når vi får enda flere så må vi skryte litt av dem. Petter Halleby, Thomas Løvgren og Daniel Aarseth er alle nye i Hokksund Betong. Her følger en kort presentasjon.

Petter Halleby (35) er blander og er makker med Morten Trønnes på fabrikken. Petter er allsidig og bidrar også på ordremottak og kundebehandling. Han er bosatt i Drammen og har for lengst lært seg veien til fabrikken i Hokksund. Petter er (i likhet med mange andre i Hokksund Betong) både positiv og oppegående. På fritiden er han ofte utstyrt med hodetelefoner da han spiller høy musikk (han er av de få som fortsatt spiller LP-plater) eller så er han ofte å se på Union Scene enten som konsertgjenger eller vakt. Petter ble ansatt hos oss 1. januar.

Thomas Løvgren (32) jobber sammen med Kjetil med kundebehandling og ordremottak. Han er nybakt pappa og smiler naturlig nok både til kollegaer og kunder. Drammensgutten har erfaring fra tømrerfaget i tillegg til å ha jobbet med salg og markedsføring. Etter arbeidstid er han ofte å finne på sykkelen eller ikledd jaktuniform på skauen. Thomas startet i jobben 1. april og har allerede funnet seg godt til rette. I likhet med de andre lærer han fort, og sistnevnte sammen med gode læremestere må jo bli bra.

Daniel Aarseth (34) er ansatt som sjåfør, opprinnelig Vestlending som nå er bosatt på Geithus. Han har kjørt langtransport og har utdannelse som agronom (eller bonde som vi kaller det i Hokksund). Daniel begynte i jobben 1. mai og han viste gode takter fra første dag. Ut i fra hobbyene hans så får han neppe medbestemmelsesrett når det skal avgjøres hva vi skal gjøre på sommeravslutningene; han driver nemlig med fallskjermhopping og fjellklatring.