Fagsamling for våre kunder 6. april

Vi inviterer kundene våre til fagsamling onsdag den 6. april kl. 1700 – 2000 på Sanden Hotell. I år har vi vært så heldige å få med oss Materialteknolog Bernt Kristiansen fra AF Gruppen som vil bidra med sin erfaring og kompetanse innenfor betongteknologi. I tillegg kommer Rune Skjoldal fra Tunge Ting – dette blir både spennende og interessant.

Vi er opptatt av å bidra til økt kompetanse innenfor betongfaget og at dere i størst mulig grad skal velge riktige og effektive løsninger. Kvelden vil garantert gi dere nyttige oppdateringer og tips. Vi starter kl. 1700 med litt mat. Det blir servert ovnsbakt laks med pepperrotsaus, glaserte grønnsaker og småpoteter etterfulgt av eplekake med is. Alternativ for de som ikke ønsker laks ordnes. Meld evt. fra om dette ved påmelding.

Bernt Kristiansen fra AF Gruppen skal bl.a. snakke om ulike former for etterbehandling, mottakskontroll og ikke minst en oppdatering i forbindelse med den nye publikasjonen NB 15 «Betonggulv – Gulv på grunn og påstøp».

Rune Skjoldal fra Tunge Ting skal gi oss et innblikk i hvilke muligheter som finnes ved å bruke betong til å produsere ulike spesialprodukter. Tunge Ting skreddersyr produkter både ved bruk av standard betong og GRC – glassfiberbetong.

Dette blir garantert interessant! Send påmelding på e-post til post@hokksundbetong.no eller ring Kjetil på 993 57 210 / 32 25 09 00.