Fagsamling for våre kunder 10. mai

Vi inviterer kundene våre til fagsamling onsdag den 10. mai kl. 1700 – 2000. Og denne gangen så avholder vi fagdagen i eget hus, nemlig i vårt splitter nye bygg som ligger ved siden av fabrikken. For dere som ikke har vært på besøk hos oss tidligere så følger veibeskrivelse under. Vi tilbyr et spennende program – og god mat, selvsagt.

Vi er opptatt av å bidra til økt kompetanse innenfor betongfaget og at dere i størst mulig grad skal velge riktige og effektive løsninger. Kvelden vil garantert gi dere nyttige oppdateringer og tips. Vi starter kl. 1700 med litt mat så det er lurt å vente med middagen denne dagen.

Thomas Beck, teknisk sjef i Normet Norway. Thomas som har solid erfaring i bransjen leder også Miljøkomiteen i Norsk betongforening. Han skal snakke om lavkarbon og lavvarme-betong. Hvilke egenskaper har disse betongene, hvorfor blir de beskrevet samt gi oss eksempler som bidrar til å forstå bruksområder og kunne skille begrepene fra hverandre.

Rune Skjoldal fra Tunge Ting skal gi oss et innblikk i hvilke muligheter som finnes ved å bruke betong til å produsere ulike spesialprodukter. Tunge Ting skreddersyr produkter både ved bruk av standard betong og GRC – glassfiberbetong.

Torben Holm Christiansen fra Mapei er betongteknolog og har lang erfaring i bransjen. På fagsamlingen skal Torben snakke om ulike formoljer, overflater i vegger samt tips og tiltak for å unngå porer.

Dette blir garantert interessant! Send påmelding på e-post til post@hokksundbetong.no eller ring Kjetil på 993 57 210

Se veibeskrivelse fra Rema 1000 i Hokksund sentrum her.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.