Fire nye fjes

Så langt i år har vi blitt fire nye ansatte. Tre av dem skal primært løse transporten for Vestfold Betong og en skal kjøre for oss i Hokksund. Vi er stolte av at de valgte å begynne for oss og her er en liten presentasjon.

Vidar Jensen kjører først og fremst for Vestfold Betong. Han begynte 1. mai, og er med det den som har jobbet lengst av de fire nyansatte. Det å kjøre for Vestfold Betong er noe han liker godt:

– Alt er nytt for alle. En ting er å begynne et sted hvor alle rutiner er innarbeidet fra før, men her skal alt gjøres fra bunn av. Det gir jo mye større muligheter til å være med å påvirke, svarer han.

Vidar liker å ha varierte arbeidsdager hvor han ikke helt vet hva han går til selv når han har kommet på jobb – både på sjåførsiden, men også fordi det er så mye annet å gjøre i etableringsfasen.

Ved siden av jobben er Vidar en fargerik fyr. I tillegg til å spille tuba i korps i 20 år, sitter han i styret i Frisbeegolfklubben Vear IF Discgolf.

Hans Georg Skjelbred kjører også først og fremst for Vestfold Betong, og ble ansatt hos oss 1. juni. Han kan fortelle at han kjørte lastebil før han begynte hos oss, men at han trives mye bedre med å kjøre betong.

– I den gamle jobben lastet jeg opp og leverte til 15-35 kunder hver dag. Nå leverer jeg til èn og èn på hver tur og jobben min er å gjøre hver enkelt kunde mest mulig fornøyd. Det liker jeg.

Favorittmaten til Hans Georg er reinsdyr og annet vilt, helst selvskutt. For jakt står høyt på prioriteringslista, og et av årets store høydepunkt er når han tar turen med jaktlaget sitt.

– Det er en deilig avkobling å dra ut i skogen sammen med gode venner. Spenningen som følger med jakta er en hyggelig bonus. Vi er nok ikke de mest iherdige jegerne, innrømmer han.

Ole Henry Sandholm ble ansatt som sjåfør få dager etter Hans Georg. Ole Henry bor i Hokksund og kjører naturlig nok for Hokksund Betong.

På spørsmål om han trives som sjåfør hos oss svarer han:

– Det er rett og slett helt topp! Friheten med å kjøre lastebil og variert arbeid kombinert med helt konge kollegaer – jeg kunne ikke hatt det bedre!

I likhet med Hans Georg trives han godt i skog og fjell. Jaktinstinktet er også til stede, selv om det først og fremst er fisk han er ute etter. Helst på fluestang.

– Jeg fisket litt med flue før, men fikk det aldri til. Men i fjor løsnet det, og det er helt utrolig morsomt å få fisk på fluestang. Fisken føles så mye større på flue enn vanlig. Selv om det største jeg har fått er ørret på 0,5 kg føltes den så mye større.

Roy Egil Fimland er den ferskeste på laget, og begynte 10. august. Roy Egil bor i Sandefjord og skal primært kjøre for Vestfold Betong. Han kjørte betong på 1990-tallet, men har de siste 20 årene jobbet som mekaniker, teamleder og kundemottaker på Volmax (der vi kjøper de nye bilene våre).

Selv om han kun har vært ansatt et par uker, trives han godt.

– Det er veldig trivelige folk og bra biler. At bilene er bra er jo litt ekstra viktig for meg som har jobbet som både sjåfør og mekaniker tidligere.

Og at bilinteressen er tilstede er det ingen tvil om. På fritiden er det bilcross som gjelder og det mye på grunn av det store og trivelige miljøet. Det var også her han ble kjent med Morten og Kjetil, som nå har blitt kollegaer.