Geir Opdahl blir ny daglig leder i Hokksund Betong

 Geir Opdahl tiltrådde som ny daglig leder i Hokksund Betong den 1. mars. Han har hatt stillingen som administrasjonsleder i selskapet siden september i fjor, og overtar nå for Morten Andrè Lie som har ledet selskapet siden 1995. Lie går over i stilingen som faglig leder i Hokksund Betong og forteller at i lys av veksten selskapet har opplevd de siste årene så er dette en naturlig del i den videre utviklingen. 

– Jeg er veldig glad for at Geir takket ja til jobben. Han har svært gode lederegenskaper og representerer viktig kompetanse og god forståelse for hva som skal til for å lede selskapet videre. Vår største styrke som selskap er de ansatte – og det har vært, og skal fortsatt være fundamentet i hvordan vi bygger bedriften vår videre. Og jeg er overbevist om at Geir er rett person som ny daglig leder, sier Morten Andrè Lie. 

Hokksund Betong har betongfabrikker i Hokksund og Drammen, samt fabrikk i Vestfold gjennom søsterselskapet Vestfold Betong. Hokksund Betong og Vestfold Betong eies 50 prosent av Morten Lie Holding og 50 prosent av SCHWENK Norge. Påtroppende daglig leder, Geir Opdahl, er klar på at Morten Andrè Lie skal være med fullt videre. 

– Morten vil fortsatt spille en nøkkelrolle i selskapet og være en del av ledergruppa. Som faglig leder vil han være enda tettere på inn mot produksjonen, og ikke minst på oppfølging av kunder og prosjekter. Og jeg er veldig glad for at Morten og jeg skal samarbeide tett videre. For egen del har jeg stor tro på selskapet og de mulighetene som ligger foran oss. Det er ingen tvil om at vi går spennende tider i møte både med tanke på markedsutsikter og den utviklingen vi er i innenfor bærekraft og digitalisering, uttaler Opdahl. 

Espen Andersen, som er styreleder i Hokksund Betong og Vestfold Betong, kommenterer lederskiftet som en del av selskapenes langsiktige plan. 

– Lederskiftet er en del av planen vi la for tre år siden da vi etablerte den nye fabrikken i Mjøndalen. Det er fortsatt vekstambisjoner både i Hokksund Betong og Vestfold Betong, og at Geir Opdahl går inn som ny daglig leder i Hokksund er godt planlagt. Geir vil åpenbart styrke organisasjonen vår og vil spille en viktig rolle fremover. Og at Morten som eier og kulturbærer fortsatt skal være fullt operativ i driften sikrer kontinuitet – og med hans fagkompetanse, erfaring og nettverk i bransjen er det ingen tvil om at dette er viktig for selskapene, avslutter Andersen. 

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.