Gladmelding etter sjåførkurs

Før påsken var fem av sjåførene våre med på sjåførkurs på Gardermoen. I etterkant ramlet det inn en veldig hyggelig mail fra kursholderen:

Hei,

Jeg har aldri før kommentert hvordan enkeltdeltagere har fremstått på de kurs og seminarene jeg har forelest, men denne gangen måtte jeg bare gjøre det.

Makan til engasjert, kunnskapsrike, og trivelige gutter som møtte opp fra Hokksund Betong har jeg aldri før opplevd.

Alle som en fremsto som utrolig interessert i faget og med en voldsom stolthet over både jobben, og selskapet de jobbet for! Det fremsto for meg også tydelig at dere jobber mye med holdninger, ansvarliggjøring og inkludering av hver enkelt i teamet.

En slik aktiv entusiasme skapte også et triveligere og bedre kurs, både for undertegnede og for alle andre deltagere.

Hils gutta!