Krumtappen Kjetil Solli

Vår Driftsleder heter Kjetil Solli, mange av dere kjenner nok stemmen hans gjennom telefonen. Kjetil har hovedansvaret for å planlegge og gjennomføre alle leveringer. Det betyr at han prater mye både med sjåfører og kunder. Nå tenkte vi å bli litt bedre kjent med mannen som vi ser på som en av krumtappene i Hokksund Betong.

Ryktene sier at det stort sett er deg som skrur på lyset på kontoret om morran?

Tja, jeg er jo her stort sett kvart over fem og da er det sjelden andre folk å se, så da blir det jo til at jeg må låse opp og skru på lyset.

Hva starter arbeidsdagen med?

Det første jeg gjør er å gå gjennom ”dagens kabal” som pleier å være nøye planlagt kvelden før. Sjekker så at siloene er fulle. Og så koker jeg kaffe.

Hva setter du mest pris på med jobben?

Når dagen går problemfritt. At alle som skal ha hjelp får hjelp, og at alle leveringene går greit. Det er sjelden det ikke går bra. Men det hender jo at vi må flytte jobber til dagen etter, men det er heldigvis sjelden. Og kollegaene mine, selvsagt. Vi er en veldig god gjeng. Fine typer som passer sammen. Det er viktig. De nye har glidd godt inn i miljøet og gjengen har blitt større.

Hva skulle du gjerne hatt mer tid til i jobben?

Besøke kunder – det skulle jeg gjerne hatt mer tid til. Og nå ser det ut til at det kan bli bedre tid til det, etter at Petter og Thomas ble ansatt tidligere i år (Petter som blander og Thomas som kundemottaker) har vi virkelig funnet flyten.

Du jobber mye, får du tid til noe annet?

Å ja, du får tid til det du vil veit du. Og det går jo mest i bilcross og rallycross. Så skal jeg jo flytte til et småbruk i Åmot. Har alltid ønsket meg et småbruk, og det har jo blitt en del oppussing i det siste for å si det sånn… Men når er det snart klart, jeg flytter faktisk inn i september.

Er du like glad i data som mekanikk?

Nei. Jeg trodde lenge at jeg kunne bruke gule lapper resten av livet, men det gikk visst ikke. Nå er har jeg lært meg de nye datasystemene på jobben så jeg håper bare at vi ikke skal begynne med masse nye greier med en gang.

Liker du å bli tatt bilde av?

Bilde har du fra før. Så det går fint…

Til slutt, veit du hva en krumtapp er?

En veiveaksel.

Krumtapp: En vital mekanisk del, som brukes mellom stempelmotorens veivaksel og råde, for å overføre opp- og nedgående (frem- og tilbakegående) bevegelser til en roterende bevegelse eller omvendt.

Og den betegnelsen passer bra på Kjetil da han er en særdeles vital del av Hokksund Betong, og over snittet interessert i motorer og mekanikk…

Om Kjetil:

  • Bor i Hokksund, flytter snart til Åmot
  • 2 barn og snart samboer
  • 48 år og like blid
  • Krumtapp i Hokksund Betong

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.