Nye fjes

Dyktige folk er den aller viktigste ressursen i Hokksund Betong, og vi vi kan melde om at vi har to nye på laget. Velkomment til Bjørn Ole Luteberget og Martin Skarsteen.

Bjørn Ole Luteberget (44) begynte hos Hokksund Betong den 27. august. Bjørn Ole er en erfaren pumpesjåfør og overtar nå hovedansvaret for vår pumpemixer. Han har operert storpumpe i 12 år og har bl.a. tidligere jobbet for Kongsberg Ferdigbetong. Gjennom dette han vært innleid til Hokksund Betong jevnlig i mange år. Bjørn Ole er en meget dyktig mann og han har blitt tatt godt imot av sine nye kollegaer. Det er alltid positivt å få inn en ny mann som tar med seg kompetanse og erfaring som åpenbart vil forsterke selskapet.

Bjørn Ole bor i Lyngdal og har 2 barn på henholdsvis 15 og 17 år.

Martin Skarsteen (32) er stasjonert i Vestfold og skal primært kjøre for Vestfold Betong. Han startet som sjåfør hos oss den 4. juni og har funnet seg godt til rette både bak rattet, på byggeplass og ikke minst i arbeidsmiljøet. Godt humør og stå-på-vilje er noe som kjennetegner Martin som type. Han har kjørt lastebil med tank tidligere, men da var bilen full av melk fra ulike gårder som ble fraktet til meieriet.

Martin er gift, har 2 små barn og bor i Tolvsrød utenfor Tønsberg.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.