Nye nettsider

Vi fortsetter å fornye oss også i den digitale verden. Som sikkert mange av dere har lagt merke til er vi til stede på Facebook, dere mottar nyhetsbrev med jevne mellomrom og sist, men ikke minst har vi lansert nye nettsider for både Hokksund Betong og Vestfold Betong.

Tida går fort – og jo eldre du blir, jo fortere går den… Og spesielt innenfor det digitale landskapet, der går tida ekstra fort. Nettsidene vi hadde var nok (ifølge en del tilbakemeldinger) ikke helt up to date, blant annet med tanke på at de ikke var tilpasset for mobil og nettbrett. For kunder som ikke kjenner oss godt fra før så blir nettsidene for mange vårt ansikt utad sammen med profileringen som er synlig på bilene og andre kanaler. På de nye nettsidene har vi lagt vekt på at nyhetene er lett tilgjengelige og at det skal være enkelt finne relevant informasjon. Vi har også valgt å bruke mye bilder. For de av dere som ikke har tatt turen innom de nye nettsidene er de kun et tastrykk unna: hokksundbetong.no eller www.vestfoldbetong.no.

Vi håper de nye nettsidene gjør det enklere å finne fram til det du trenger. Om det er noe du savner eller ikke finner, så vil vi gjerne at du gir oss beskjed, så vi får sett på saken 🙂