Rapport fra årets FABEKO-konferanse

Torsdag gikk turen til hovedstaden og de utsendte fra Hokksund Betong kan allerede melde om at de har fått med seg både inspirasjon og ny kunnskap om hva fremtiden vil bringe innenfor betongverdenen. Nye løsninger når det gjelder styring av betongverk, biler og pumper, nye produkter innen sement og tilsetningsstoffer, og ikke minst nyvinninger og krav på miljøsiden. Det som har blitt kjent som FABEKO-konferansen er i år lagt sammen med den internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018.

Dette er møtestedet for betongprodusenter og leverandører. Det er også stedet der forskere, rådgivere og byggherrer holder seg oppdatert om det som skjer i det internasjonale betongmiljøet. Miljøforhold og bærekraft står som et av flere sentrale temaer under ERMCO 2018.

Arrangementet på Radisson BLU Plaza i Oslo 7. – 8. juni samlet rundt 400 internasjonale deltagere som kunne delta på 45 interessante innlegg. Det er altså en svært internasjonal FABEKO-konferanse i år. Målet er å overføre både inspirasjon og beste praksis innen betongområdet. Den store internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018 presenterer et stort spenn i temaer og inneholder mange spennende prosjekter og nyheter, flere av disse kommer for øvrig fra Norge.