Remi og pumpemixer’n

Remi Eriksen (27) har vært betongsjåfør hos oss i 4 år og mannen var ikke i tvil da han i fjor høst ble spurt om han kunne tenke seg forlate rennebilen til fordel for vår nye pumpemixer.  «En pumpemixer er en pumpemixer, det som utgjør forskjellen er vel hvem som opererer utstyret», sier Remi med en litt kjekk og humoristisk tone.

Betongpumpen som ble levert til oss i november er en 26 meter lang Schwing-pumpe, som kan levere 61 kubikk i timen. Trommelen er en sju kubikkmeter lettvektstrommel fra Stetter. Pumpemikseren er montert på en Volvo FMX og har nå blitt Remi sin nye arbeidsplass.

– Remi, var det tilfeldig at det var deg som ble spurt?
– Så vidt jeg veit så er jeg den eneste med sjuogførr i sko her på bruket, så nei, jeg velger å tro at det ikke var tilfeldig.

– Vi må kunne si at du etter 4 måneder fortsatt er litt fersk i gamet, men hvordan har det gått så langt?
– Jeg stortrives og kjenner jeg begynner å få taket på det nå. God opplæring har jeg fått så det må jeg jo takke for. Det er veldig givende så det skal litt til å få meg til å bytte tilbake nå.

– Hva er den største forskjellen på arbeidshverdagen med pumpemixer kontra rennebil som du har kjørt noen år?
– Det blir mere tid på byggeplassen og mindre tid i bilen. Jeg liker å snakke med folk, og kundene våre er de beste så da sier det seg selv at det blir både hyggelig og interessant. Og ikke minst så lærer jeg masse nytt.

– Hva er spesielt med de jobbene hvor det er behov for deg og pumpa?
– Med pumpe så rekker vi lengre og sånn sett er pumpe spesielt egnet der hvor det er lang avstand fra betongbilen til støpestedet. Og der hvor høyden er stor da. I det hele tatt så har vi større fleksibilitet med pumpe. Pumpa jeg operere er perfekt til leveringer på opptil 50 kubikk. Er det større så er det heller ikke no problem, vi har tilgang på storpumpe når det måtte være.

– Du bruker jo fortsatt en del tid i bilen, hva slags musikk hører du på da?
– Det går for det meste i country, jeg blir i skikkelig godt humør av musikk. Gi meg litt Alan Jackson; da smiler jeg fra øre til øre og er full av energi når jeg hopper ut av bilen for å starte pumpa!

– Hva gjør dere når du er på ferie eller av en annen grunn ikke er på jobb?
– Da er det min gode kollega Trygve som trår til, han er nesten like dyktig som megJ. Han synes jo det er litt stas da, også får han jo slangetillegg. Og bare så det er sagt så er jeg stort sett på jobb!

– Hva tenker du om framtida?
– Remi Eriksen har nok kommet for å bli!

Om Remi Eriksen:

  • Bor i Sande
  • Samboer og 1 barn
  • 27 år og framtida foran seg

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.