Stor levering til Bangeløkka

Ticon skal bygge 9000 m2 med næringslokaler på Bangeløkka i Drammen og Hokksund Betong har fått betongleveransen av POB Entreprenør som har totalentreprisen for Ticon. Leveransen utgjør 5500 kubikk med betong og for oss er dette en tillitserklæring og en bekreftelse på at vi er konkurransedyktige på jobber i denne størrelsen.

Betongen skal leveres i perioden september i år til mars 2017 og allerede før ferien satt vi en ny betongbil i bestilling. Oppdrag i denne størrelsen gir oss muligheten til å øke kapasiteten i eget hus. Vi ser frem til oppstart og takker for jobben!

De nye næringslokalene får sentral beliggenhet ved Drammens innfallsport, med synlighet og avkjøring rett ved E18 motorveien mellom Oslo og Kristiansand samt E134 til Kongsberg/Notodden/Haugesund. Beliggenheten er i et eksisterende handelsområde nær Drammen sentrum. Prosjektet utgjør 9 000 m2 og det er i dag ca. 5 000 m2 ledig for utleie. Bygget er egnet for kontor, service og arealkrevende handel. Det blir ca.160 parkeringsplasser i underetasjen og ca. 40 parkeringsplasser på bakkeplan.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.