Velkommen til Frode og Marco!

Dyktige folk er den aller viktigste ressursen i Hokksund Betong, og vi har heldigvis mange av det slaget. Med vekst følger behovet for flere folk og den 1. januar i år fikk vi to nye på laget; Frode og Marco.

Frode Krätzel er ansatt som vedlikeholdsansvarlig og det er han som bestemmer på vårt nye verksted. Frode har fagbrev som platearbeider og har allsidig erfaring i å lage, forme og reparere det meste. Han hjelper alle sjåførene med å holde bilene i orden – både reparasjoner og forebyggende vedlikeholdsarbeid som det fint heter. Utstyret i blanderiet trenger også tilsyn og omsorg, og det er også Frode sitt ansvarsområde. Han har store glede av å hjelpe folk og det er en stor fordel som gjør at Frode trives veldig godt i sin nye jobb. Og det er tydelig at det settes stor pris på av kollegaene. Reiseveien er en stor fordel for Frode da han bor i Hokksund. Frode er 47 år, gift og har 2 barn. Fritidsstikkord: Ski, fjellturer, Campingvogn på Haglebu, fisking og sydentur minst èn gang i året!

Marco Götz er ansatt som sjåfør. Ifølge sine kollegaer er han full av humør og byr på seg sjøl. Marco er vokst opp i Tyskland og flyttet til Norge for vel 13 år siden. Han stortrives i jobben og han har lært mye om betong bare i løpet av to måneder. Marco har utdannelse som maskinfører og lastebilsjåfør og har tidligere en karriere som kokk. På fritiden lager han skinker og driver sitt eget pølsemakeri. Marco bor i Eidsfoss, er gift og har ett barn. Han trekker frem det å møte kunder som noe av det beste med jobben. Samtidig skryter han av kollegaene sine og opplæringen han har fått.

Velkommen til Hokksund Betong begge to!