Velkommen til Frode og Marco!

Dyktige folk er den aller viktigste ressursen i Hokksund Betong, og vi har heldigvis mange av det slaget. Med vekst følger behovet for flere folk og den 1. januar i år fikk vi to nye på laget; Frode og Marco.

Frode Krätzel er ansatt som vedlikeholdsansvarlig og det er han som bestemmer på vårt nye verksted. Frode har fagbrev som platearbeider og har allsidig erfaring i å lage, forme og reparere det meste. Han hjelper alle sjåførene med å holde bilene i orden – både reparasjoner og forebyggende vedlikeholdsarbeid som det fint heter. Utstyret i blanderiet trenger også tilsyn og omsorg, og det er også Frode sitt ansvarsområde. Han har store glede av å hjelpe folk og det er en stor fordel som gjør at Frode trives veldig godt i sin nye jobb. Og det er tydelig at det settes stor pris på av kollegaene. Reiseveien er en stor fordel for Frode da han bor i Hokksund. Frode er 47 år, gift og har 2 barn. Fritidsstikkord: Ski, fjellturer, Campingvogn på Haglebu, fisking og sydentur minst èn gang i året!

Marco Götz er ansatt som sjåfør. Ifølge sine kollegaer er han full av humør og byr på seg sjøl. Marco er vokst opp i Tyskland og flyttet til Norge for vel 13 år siden. Han stortrives i jobben og han har lært mye om betong bare i løpet av to måneder. Marco har utdannelse som maskinfører og lastebilsjåfør og har tidligere en karriere som kokk. På fritiden lager han skinker og driver sitt eget pølsemakeri. Marco bor i Eidsfoss, er gift og har ett barn. Han trekker frem det å møte kunder som noe av det beste med jobben. Samtidig skryter han av kollegaene sine og opplæringen han har fått.

Velkommen til Hokksund Betong begge to!

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.