Vestfold Betong øker

2017 er året hvor Vestfold Betong har fått skikkelig fotfeste i Vestfold-markedet. Fabrikken har vært i drift i 2,5 år og våre kollegaer i nabofylket har gjennom året tatt mange skritt i riktig retning, og både omsetningen og lønnsomheten er økende.

Tidligere i år fikk Vestfold Betong fast pumpemixer på huset. Jan Boye Hansen som både eier og opererer utstyret har bidratt til at både flere og mer komplekse oppdrag kan løses. Daglig leder Hans-Georg Skjelbred er svært optimistisk med tanke på framtida og mener arbeidsmiljøet og kompetansen alle kollegaene i sum besitter er mye av grunnen til fremgangen.

Hokksund Betong har hovedansvaret for transporten i Vestfold Betong og vi opplever mange fordeler begge veier med å kunne samarbeide om både prosjekter og logistikk.

Målet i 2017 er å levere 15000 m3 med betong og dette vil passeres før året er omme. Om noen av dere har prosjekter i Vestfold så nøl ikke med å ta kontakt for mer informasjon og tilbud.

Mer om Vestfold Betong: www.vestfoldbetong.no

Hokksund Betong AS eier 50 % av Vestfold Betong AS og de resterende 50 % eies av NOBI Norsk Betongindustri AS som har sitt hovedsete på Vestlandet.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.