Vestfold Betong vokser

Helt siden planen om å starte betongfabrikk i Vestfold dukket opp for første gang var tanken å dekke et større geografisk område, samt å samarbeide på store prosjekter.

Senest denne uka hadde vi i Hokksund Betong en storstøp på Bangeløkka for PoB. Til sammen leverte vi 857 m3 på èn dag – 622 m3 fra Hokksund og 235 m3 kom fra Vestfold. I oktober var det motsatt, hvor vi i Hokksund supplerte Vestfold Betong under deres storstøp for Alento til det nye Visma-bygget på Barkåker.

Våre kollegaer i Vestfold Betong melder for øvrig om godt vær i nabofylket for tiden. Det er 1,5 år siden fabrikken på Borgeskogen åpnet produksjonen og det er gledelig å melde om at kundemassen øker. I Vestfold er avstandene korte og fabrikkens sentrale beliggenhet på Borgeskogen gjør at det sjelden er mer enn 45 minutters kjøreavstand uansett hvor i Vestfold leveransen går.

Den 1. august i år overtok Hans-Georg Skjelbred som daglig leder i Vestfold Betong etter Dag Askeland. Dag har vært i selskapet siden det ble stiftet og har stått i front for oppbyggingen av fabrikken og i etableringen av Vestfold Betong. Nå innehar Dag rollen som produksjons- og kontrollansvarlig. Hans Georg har siden oppstarten virket som sjåfør og kjørt båndbil både med kløkt og glede. Hans-Georg har god helhetsoversikt og er svært ryddig i alt han foretar seg. Han kjenner selskapet godt og dette sammen med hans erfaring fra 8 år som trafikkleder i Tine gjør han til en naturlig leder for Vestfold Betong. I hektiske perioder vil du fortsatt se han bak rattet.

Mer om Vestfold Betong: vestfoldbetong.no

Til info: Hokksund Betong AS eier 50 % av Vestfold Betong AS og de resterende 50 % eies av NOBI Norsk Betongindustri AS, som har sitt hovedsete på Vestlandet.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.